팝송으로 영어배우기

팝송으로 영어배우기

BEST 게시글

Sayyou,Sayme(WhiteNights)LionelRichie

영쌤1 0 153 0 2019.12.13 12:05

Say you, Say me (White Nights) Lionel Richie  

Say you, say me say it for always

That's the way it should be

Say you, say me say it together Naturally

당신이 말해요, 나도 말힐게요, 언제나 얘기헤요

그래야 하는 거니까요

당신이 말해요, 나도 말힐게요, 자연스럽게 함께 얘기해요

I had a dream I had an awesome dream

People in the park playing games in the dark

And what they played was a masquerade

And from behind of walls of doubt a voice was crying out

난 꿈을 꾸었죠 아주 무서운 꿈이었어요

사람들이 공원에서, 어둠 속에서도 게임을 하고 있었죠

그들이 하는 놀이는 가장무도회였어요

가면의 벽 뒤편에서 외치는 목소리가 들려왔어요

Say you, say me it for always

Say you, say me say it together Naturally

그래야 하는 거니까요

당신이 말해요, 나도 말힐게요, 자연스럽게 함께 얘기해요

As we go down life's lonesome highway

Seems the hardest thing to do is to find a friend or two

That helping hand Some one who understands

That when you feel you've lost your way

You've got some one there to say I'll show you

우리가 인생의 외로운 길을 걸어갈 때

한두명의 친구를 얻는 것이 가장 어려운 것 같아요

도움의 손길이나 이해해 준는 사람 말이에요

당신이 길을 잃었다고 느낄 때

"제가 안내해 드릴게요" 라고 말해주는 사람이 있는 거예요

그래야 하는 거니까요

So you think you know the answers, Oh no

Well the whole world has got you dancing

That's right, I'm telling you

It's time to start believing oh yes

Believing who you are, You are a shining star

당신은 삶의 해답을 안다고 생각하지만, 오 아니예요

왜냐하면 온 세상이 당신을 춤추게 했으니까요

내 말을 믿어요, 제가 당신에게 말해 줄게요

이제 믿음을 가져야 할 시간이에요, 정말이예요

당신의 존재를 믿으세요, 당신은 빛나는 별이니까요

Oh that's the way it should be

Say it together, naturally

그래야 하는 거니까요

자연스럽게 함께 얘기해요

----------------------------------------------------

오늘도 열공한 당신!

참 잘하셨어요. GOOD JOB
하루 1분만 투자하면 영어가 더 재밌어질거예요.
친구, 가족, 지인에게 공유해주세요. 
함께 공부하면 즐거움이 배가 된답니다. 

(공유버튼은 하단우측에 있습니다)

저희 '영어공부 혼자하기'가

조금이라도 도움이 되셨다면 
10초만 도와주세요.
별점과 리뷰는 저희에게 큰 힘이 됩니다.

Thank you

Comments

기초영어회화
팝송으로 영어배우기
영단어&공부비법