팝송으로 영어배우기

팝송으로 영어배우기

BEST 게시글

MicaelBoltonHowAmIsupposedToLiveWithoutYou

영쌤1 0 317 0 08.30 20:21

Micael Bolton - How Am I supposed To Live Without You​

I could hardly believe it
난 정말 믿기 어려웠죠

When I heard the news today
오늘 그 소식을 들었을 때 말이예요

I had to come and get it straight from you
당신을 찾아 직접 듣고 싶었죠

They said you were leavin'
그대는 떠났다고 했어요

Someone swept your heart away
당신의 마음이 다른 사람에게로 떠나 버렸다고요

From the look upon your face, I see it's true
그대를 마주하고서야 난 사실인 걸 알았죠

So tell me all about it, tell me 'bout the plans you're makin'
이제 모든 걸 말해봐요, 말해줘요 당신의 계획이
무엇인지

Then tell me one thing more before I go
가기 전에 하나만 더 물을게요

Tell me how am I suppose to live without you
말해봐요 난 이제 그대 없이 어떻게 살아야 하죠

Now that I've been lovin' you so long
이토록 오랫동안 당신을 사랑했는데

How am I suppose to live without you
내가 그대 없이 어떻게 살아야 해요

How am I suppose to carry on
나는 어떻게 해야 하죠

When all that I've been livin' for is gone
내 삶의 전부였던 그대가 떠난다면

didn't come here for cryin'
우는 건 안할래요

Didn't come here to break down
싸우러 온 것도 아니었어요

It's just a dream of mine is coming to an end
단지 내가 꿈꾸던 것이 끝났다는 거예요

And how can I blame you
그렇다고 내가 어떻게 당신을 비난할 수 있겠어요

When I build my world around
내가 만들어낸 세상인 걸요

The hope that one day we'd be so much more than friends
언젠간 우리가 친구 이상이 될 거라고 희망할
뿐이예요

And I don't wanna know the price I'm gonna pay for dreaming
희망에 대한 댓가가 무엇일지 알고 싶지 않지만
무엇이든 치룰 거예요

When even now it's more than I can take
설령 지금보다 더 내가 감당하기 힘든 것이라 해도

Tell me how am I suppose to live without you

Now that I've been lovin' you so long

How am I suppose to live without you

When all that I've been livin' for is gone

And I don't wanna know the price I'm gonna pay for dreaming
꿈에 대한 댓가가 무엇일지 알고 싶지 않지만
무엇이든 치룰 거예요

Now that your dream has come true
이제 그대의 꿈은 이뤄졌네요

----------------------------------------------------

오늘도 열공한 당신!

참 잘하셨어요. GOOD JOB
하루 1분만 투자하면 영어가 더 재밌어질거예요.
친구, 가족, 지인에게 공유해주세요. 
함께 공부하면 즐거움이 배가 된답니다. 

(공유버튼은 하단우측에 있습니다)

저희 '영어공부 혼자하기'가

조금이라도 도움이 되셨다면 
10초만 도와주세요.
별점과 리뷰는 저희에게 큰 힘이 됩니다.

Thank you

Comments

기초영어회화
팝송으로 영어배우기
영단어&공부비법