팝송으로 영어배우기

팝송으로 영어배우기

BEST 게시글

WestlifeHelloMyLove

영쌤1 0 353 1 08.21 09:32

No one knows 'bout the things that I've been through with you

There were times I drive you nearly mental

But when you're mad, you're still beautiful

And I know that I'm punching way above

So lucky that we fell in love

Sometimes I wonder am I enough?

내가 당신과 함께 겪어온 것들이 뭔지 아무도 모를테죠

내가 당신을 거의 미치게 만든 때도 있었죠

하지만 당신이 화날 때도, 당신은 아름다웠어요

그리고 나도 내가 너무 밀고 나간다는 거 알아요

우리가 사랑에 빠졌다니 얼마나 행운인가요

가끔은 나로 정말 충분한건지 놀랍기도 하답니다

'Cause you could have someone without a belly or a temper

Perfect teeth, hair growing where it's meant to

You know my lips are all I can hold against you

This is all that I'll ever need, you and I

당신은 배가 안 나오거나 화도 안내는 사람을 만날 수 있으니까요

완벽한 치아에, 머리카락이 나야 할 자리에 머리가 나는 사람 말예요

내 입술만이 당신에게서 내가 가질 수 있는 전부란 거 알죠?

이것만이 내게 필요한 전부에요, 당신과 나

Hello, my love

I've been searching for someone like you

For most my life

Happiness ain't a thing I'm used to

You could have fallen hard for anyone

Plenty of fish in the sea, hey now

For all of time, now I know

It's just my angel and me

안녕, 내 사랑

사는 동안, 난 당신같은 사람을 찾아헤맸어요

내가 행복으로 알던 행복은 행복이 아니었죠

당신은 누구에게든 빠질 수 있을테죠

저 바다에 물고기는 차고 넘치니까요, 저기 지금 봐요

모든 시간을 지나고, 이젠 알겠어요

나의 천사와 나 뿐이라는 걸요

No one knows 'bout all the good things you do

When people take advantage of you

Your heart is pure and so beautiful

And I know that it's just the way you are

Father's eyes but mother's daughter

And you tell me that you don't give enough

누군가 당신을 이용할 때에도,

그 누구도 당신이 한 모든 좋은 일에 대해선 알지 못하겠죠

당신의 마음은 순수하고 매우 아름다워요

그리고 바로 그게 당신이란 사람이란 걸 알아요

아버지의 두 눈을 한 어머니의 딸

그리고 당신은 충분히 주지 못했다고 말하네요

And now I found someone with all the boxes that I want ticked

'Cause your love is all I ever wanted

Set my heart on fire, I needed something

This is all I wanted to be, you and I

그리고 내가 치워버리고 싶던 모든 박스들을 가진 이를 이제 만났어요

왜냐면 당신의 사랑만이 내가 원했던 전부거든요

내 마음에 불을 지폈죠, 난 뭔가가 필요했고

이게 내가 원했던 전부에요, 당신과 나

I've been searching for someone like you

Happiness ain't a thing I'm used to

You could have fallen hard for anyone

Plenty of fish in the sea, hey now

안녕, 내 사랑

'Cause you could have someone without a belly or a temper

Perfect teeth, hair growing where it's meant to

You know my lips are all I can hold against you

This is all I'll ever need, you and I

당신은 배가 안 나오거나 화도 안내는 사람을 만날 수 있으니까요

완벽한 치아에, 머리카락이 나야 할 자리에 머리가 나는 사람 말예요

내 입술만이 당신에게서 내가 가질 수 있는 전부란 거 알죠?

이것만이 내게 필요한 전부에요, 당신과 나

You and I

당신과 나

You could have fallen hard for anyone (Anyone)

안녕, 내 사랑

----------------------------------------------------

오늘도 열공한 당신!

참 잘하셨어요. GOOD JOB
하루 1분만 투자하면 영어가 더 재밌어질거예요.
친구, 가족, 지인에게 공유해주세요. 
함께 공부하면 즐거움이 배가 된답니다. 

(공유버튼은 하단우측에 있습니다)

저희 '영어공부 혼자하기'가

조금이라도 도움이 되셨다면 
10초만 도와주세요.
별점과 리뷰는 저희에게 큰 힘이 됩니다.

Thank you

Comments

기초영어회화
팝송으로 영어배우기
영단어&공부비법